kristofer 0 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam, potrzebuję pomocy przy wyborze nowego telefonu. mój budżet : do 1400 zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : sklep internetowy nówka czy używka : nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : im bliżej do 5 cali tym lepiej preferowany system mobilny : android, mam już dość windows phona do czego będę używać urządzenia : dzwonienie, przeglądanie internetu, hearthstone moje najważniejsze wymagania : Najważniejsza dla mnie jest pojemna bateria i solidne wykonanie. Ważne żeby zbytnio się nie nagrzewał przy małym obciążeniu. Rozmiar ekranu coś około 5 cali, bo zbyt duży telefon jest dla mnie nieporęczny. Zastanawiałem się nad Samsungiem A5 2016, ten design mi się podoba. Czekam na wasze propozycje i porady Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Z przedłużenia umowy wchodzą w grę? Zobacz P8, Honor 7, Z3C, Moto X Style W tej kwocie da się znaleźć nowy S6 z przedłużenia umowy, ale ma średnią baterię. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kristofer 0 Napisano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Dzięki za odpowiedź. Wolałbym ze sklepu, żeby nie przejmować się gwarancją i próbami oszustwa. Ta Xperia Z3 compact chyba najlepiej spełnia moje wymagania. Czy 1219 zł za nowy ze sklepu z gwarancją producenta to rozsądna oferta? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Czy 1219 zł za nowy ze sklepu z gwarancją producenta to rozsądna oferta? Moim zdaniem nie - można go kupić za 300-400 zł taniej, ale jeśli się uprzesz... Wolałbym ze sklepu, żeby nie przejmować się gwarancją i próbami oszustwa. Problemu z gwarancją nie ma, a w kwestii oszustw - zdarzają się, ale coraz rzadziej, ale zawsze można wybrać odbiór osobisty albo przesyłka za pobraniem z możliwością otwarcia przed zapłatą, ja tak zrobiłem i nie żałuję. Sporo można zaoszczędzić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kristofer 0 Napisano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Dobra, dzięki za pomoc. Obczaję oferty z odbiorem osobistym, a jak nic nie znajdę to najwyżej kupie w sklepie. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts