mustr 2 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam. Moja znajoma chce złożyć komputer dla syna. Do dyspozycji ma 3000 zł. Młody grywa w gierki sieciowe, siedzi na Skype z kumplami, surfuje w necie. Monitor najlepiej z rozdziałką wyższą od 1366x768, oczywiście jeśli da radę w tym budżecie. Nie wiem, czy styknie na jakiś SSD, jeśli tak to można ująć. Poniżej wypełniona formatka. Zastosowanie komputera: gry/Internet Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 3000 zł Kiedy zamierzasz kupić komputer? Przyszły miesiąc Których części potrzebujesz?: całość (mysz, klawiatura, monitor, buda) Czy będziesz podkręcać sprzęt? Na 99% nie Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?: Specjalne wymagania: Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? Brak Własna propozycja zestawu: Inne: Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
nos_tro 1542 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 http://forum.benchmark.pl/topic/213161-komputer-do-gier-3000zł-czy-wszystko-jest-odpowiednie/#entry2146197 Do tego znajdzie się myszkę i klawiaturę za 50 - 100zł. Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jakie to te gierki ? lol/cs? Cytuj Link to post Share on other sites
mustr 2 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Szczerze to nie wiem, ale się podpytam, ale z tego, co znajoma mówiła to coś właśnie tego pokroju + minecraft. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Zestaw podany w drugim poście spełni bez problemu owe wymagania. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts