MATIJASS 0 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam na szybkości, mam okazje zakupić smartfony w bardzo promocyjnych cenach i mam do wyboru -Huawei Mate 8 -Huawei P9 -Xperia Z5 Premium. A wybrać mogę tylko jeden z tych które podałem jak myślicie który z nich będzie najlepszym wyborem?. Zależało by mi na szybkiej odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ja bym brał P9. Najbardziej kompaktowy, świetny aparat. Całkiem niezła bateria. Chyba że zależy Ci na większym urządzeniu. Mate też dobry no ale to już konkretna patelnia 6 cali Z5 nue wziąłbym ze względu na ten aparat. No i jest bardzo duży jak na 5.5 cala Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jeżeli lubisz bardzo duże telefony to Mate 8. Również wybrałbym P9, ze względu na świetny aparat, super wykonanie. Z5P wykluczyłbym na początku, nieudany smartfon, niepotrzebna rozdzielczość 4K, a co za tym idzie - słaba bateria, problemy z aparatem... Mogę wiedzieć, w jakich cenach możesz je kupić? Cytuj Link to post Share on other sites
MATIJASS 0 Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jeżeli lubisz bardzo duże telefony to Mate 8. Również wybrałbym P9, ze względu na świetny aparat, super wykonanie. Z5P wykluczyłbym na początku, nieudany smartfon, niepotrzebna rozdzielczość 4K, a co za tym idzie - słaba bateria, problemy z aparatem... Mogę wiedzieć, w jakich cenach możesz je kupić? Mate 8-1250zl P9-1200zl xperia z5 premium-1600zl Mate 8 za duży, będzie mi przeszkadzał w pracy chyba wezmę P9 tak jak piszecie. Cytuj Link to post Share on other sites
Patorek 0 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 niepotrzebna rozdzielczość 4K Z tego co się orientuję rozdzielczość 4K jest wykorzystywana przy VR. Cytuj Link to post Share on other sites
MATIJASS 0 Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 VR nie będzie mi do niczego potrzebne:) zależy i na stabilnej i w miarę długiej pracy na baterii Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Z tego co się orientuję rozdzielczość 4K jest wykorzystywana przy VR. Tak, QHD czasami do VR to za mało, 4K byłoby dobre, gdyby bateria była większa. P9-1200zl nowy? gdzie takie sprzedają? Cytuj Link to post Share on other sites
MATIJASS 0 Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Tak, QHD czasami do VR to za mało, 4K byłoby dobre, gdyby bateria była większa. nowy? gdzie takie sprzedają? Tak nowy z gwarancją legalnie z jednego z większych w Polsce sklepów z elektroniką . Mam okazję z której trzeba skorzystać, ale muszę wziąć dla siebie i niestety nie ma mowy robieniu interesów typu kupie 3 i sprzedam Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Nie no, sam ostatnio kupiłem P8, jestem mega zadowolony, Ty też będziesz. W takim razie bardzo dobry deal, w tej kwocie kupilbys dopiero za rok Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 To jest wrecz okazja na allegro minimum 1800... Cytuj Link to post Share on other sites
MATIJASS 0 Napisano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Dziękuje wszystkim za szybkie odpowiedzi i porady:) jeszcze przy okazji biorę laptopa LENOVO Y700-15 80NV00C1PB w cenie 1800zl, mam nadzieję że też się okaże dobrym wyborem;) Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Człowieku, na same okazje trafiasz albo masz chody w sklepach Cytuj Link to post Share on other sites
MATIJASS 0 Napisano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Odświeżam temat, a może ktoś z was byłby zainteresowany jakimś sprzętem typu laptop telefon itp w dobrej cenie?. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Jeśli masz coś do sprzedania to jest do tego odpowiedni dział Cytuj Link to post Share on other sites
MATIJASS 0 Napisano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Ok juz się pytam tam;) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts