Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć:)

Jak na razie dopiero robię rozeznanie w telefonach i na stronce sferisu natrafiłem na markę cubot i nie powiem, trochę mnie zaciekawiła. Jak szukałem opinii w necie to raczej są z 2014r więc tak średnio na czasie, ale traz patrzac na specyfikacje to za 600-700 zł proponują 3GB ramu, 16GB wewnętrznej, lte. Ktoś z Was miał już może do czynienia z tą marką i może coś o niej powiedzieć?

Raczej myślałem o tym X17 bo ten h2 już ma jak dla mnie za duży wyświetlacz. Z tego co wyczytałem w podesłanej recenzji to ma lepszą baterię niż p8 lite (który biorę pod uwagę), poza tym raczej jestem przeciętnym użytkownikiem telefonu dzwonienie, sms, trochę muzyki i aplikacji więc bateria nie jest priorytetem, za to nie znoszę jak coś mi się tnie:) tylko nie wiem czy są właśnie chińczyki lepsze i gorsze pod względem producenta i gdzie ewentualnie cubot się mieści w rankingu

• 4 tygodnie później...

przedłużenia umowy? Niestety nie mam umowy na abonament na telefon, według mnie najbardziej korzystnie jest mieć na kartę. Dwa razy się sparzyłem na abonamencie i już nie zamierzam popełniać tego błędu. Poza tym to dla córki nie dla mnie, truje o "wypasiony" telefon od dłuższego czasu a że grzeczna jest to pomyślałem że zasłużyła. Ma ktoś w posiadaniu takiego cubota? W Polsce z tego co sie orientuje tylko sferis oferuje ale wysyłka dopiero od 20 czerwca wiec pewnie wtedy będą mieć w salonie. Chciałbym go obejrzeć na żywo wtedy będzie łatwiej podjąć decyzje.

Nikt tutaj nie pisze o zawieraniu nowego abonamentu. Chodzi o odkupienie telefonu od kogoś kto go dostał na przedłużenie umowy. Całkiem nowego. Ceny są znacznie niższe.

no widzisz nie do końca zrozumiałem o co chodzi z tym przedłużeniem umowy, a gdzie np można znaleźć kogoś kto chciałby odsprzedać taki telefon z przedłużenia umowy i czy ten telefon będzie traktowany jako nowy z gwarancją, zupełnie nie wiedziałem że są takie możliwości. 

Tylko że ten Huawei P8 jakoś mnie tak nie przekonuje, jest porównywalny z tym droższym cubotem X17-W, oba są chińczykami, tak sobie myślę że poczekam i oglądne sobie te telefony jak już będą dostępne w salonie i wtedy rozwarze ten zakup z przedłużenia jeśli oczywiście będę wiedział gdzie takie coś mogę zrobić :)