rakso147 0 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Witam, ostatnio zrobiłem roota z perspektywą przenoszenia aplikacji na kartę (Zrobiłem programem Kingo ROOT), pobrałem Link2SD, ale trzeba było przerobić kartę, tak też zrobiłem, wkładam ją do telefonu, włącza się, ale po 3-4 sek reset i telefon włącza się od nowa i tak w kołko. Poszperałem u "Wójka" i wyczytałem, że trzeba zrobić wipe data i cache i tu rodzi się problem, bo podobno sony nie ma recovery... Teraz nie wiem co zrobić, proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Oczywiście że ma. Wciśnij power + volume up podczas włączania telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
rakso147 0 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Niemozliwe, próbowałem chyba wszystkich kombinacji, nawet z power+ vol down i nic... Cytuj Link to post Share on other sites
Nezo01 47 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 bo podobno sony nie ma recovery... Owszem ma ale z tego co pamiętam istnieje opcja "fast boot" która automatycznie pomija moment kiedy możemy wejść do niego. Cytuj Link to post Share on other sites
rakso147 0 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 (edytowane) Czyli co ja mam zrobić, zeby działała ta karta? Bo się gubie powoli Edytowane 3 Maja 2016 przez rakso147 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts