Robfrfrfrfrfr 0 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Witam pisałem kiedyś coś podobnego ale teraz już mam kase i chce coś kupić co byście powiedzieli o sgs4? używany brany w lipcu 2013 roku za 500zł czy to jest odpowiednia cena stan bardzo dobry co sądzicie polecacie odradzacie czy jak bym go kupił co się może w nim zepsuć? ile jeszcze pociągnie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 3 lata to już dosyć stary. Za słaby procesor na full hd i dodatkowo stary touchwiz. Za 600 już są nówki Huawei P8 lite. Znacznie lepsza opcja Co sie zepsuje to nigdy niewiadomo, ile pociągnie też 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Robfrfrfrfrfr 0 Napisano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 dobra to nie biorę i jeszcze ładowarka uszkodzona Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Zdecydowanie coś innego, np wyżej wspomniany P8 Lite można kupić w okolicach 600 zł, a nawet taniej, widziałem kilka sztuk po 450 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts