AdisMKP 0 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Witam. Posiadam monitor LG 24gm77 144hz oraz komputer z GTX 770, i5 4590. Mam problem, że jak gram w CS:GO i fps spadną mi poniżej 200 to obraz przestaje być płynny. Nie wiem dlaczego, 144hz mam dobrze ustawione, komendy startowe w cs tez ustawione. Ten monitor posiada funkcje Motion 240 i to może jest problem, lecz ja mam to w monitorze wyłączone. Nie mam pojęcia o co chodzi. Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
evanios 5 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Mówisz o DM czy MM? Też tak mam, jak jest w cholere typa na serwerze. Róznica miedzy 180, a 300 jest ogromna. Cytuj Link to post Share on other sites
Doherty 3 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 tez tak nieraz mam ale to w wiekszosci wina serwerow, szczegolnie po ostatnim update ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts