skapskiadi 870 Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Poszukuję w miarę niedrogiej kamery do zamontowania na lunecie repliki ASG. Mowa o czymś tego typu: Teraz pytanie, jaką kamerę polecacie do takich celów? Kwotą jaką mogę przeznaczyć to ~300zł, oczywiście mowa o kamerze używanej. Myślę, że dobrze gdyby nagrywała w 1080p przy 60fps, ale nie wiem czy nie wymagam za dużo. Zoom optyczny najlepiej koło 20, a przynajmniej nie mniej jak 15. Kamera musi płynnie przechodzić z ostrości na przedmiotach bardzo blisko obiektywu, na te znacznie dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukraft 1 Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Jak do zamocowania na lunecie to pewnie jakas nieduza kamerka sportowa, a one z tego co zaobserwowalem nie miewaja za duzych zoomow optycznych, jezeli wogole... Cytuj Link to post Share on other sites
skapskiadi 870 Napisano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Jak do zamocowania na lunecie to pewnie jakas nieduza kamerka sportowa, a one z tego co zaobserwowalem nie miewaja za duzych zoomow optycznych, jezeli wogole... Mam na myśli zwykłą kamerę. Sportowe absolutnie się nie nadają, tak jak sam piszesz. PS. Tak to wygląda u autora filmiku: http://www.as-news.at/wp-content/uploads/2015/09/Novritsch_2-e1442493825803.jpg Ktoś jest w stanie pomóc? Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez skapskiadi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts