Skocz do zawartości

lg g flex pasek na wyświetlaczu

Recommended Posts

witam wszystkich i proszę o poradę.otóż jakiś czas temu kupiłem na olx telefon lg g flex .telefon przyjechał okazało się że nie łapie zasięgu,próbowałem się skontaktować ze sprzedającym ale nie odpowiadał ,trudno wysłałem telefon do serwisu oni stwierdzili ze jest zalany i odmówili naprawy.postanowiłem go naprawić okazało się ze trzeba wymienić płytę główną więc kupiłem drugiego takiego za dobre pieniądze z potłuczoną szybą ,wysłałem  do naprawy w innym serwisie pogwarancyjnym zaproponowali przekładkę płyty głównej za 30zł .No i  wymienili wszystko już działa tylko że na wyświetlaczu jest pionowa kreska i kropka oni stwierdzili że płyta jest ok i wyświetlacz oraz taśma łącząca też jest ok i w takim stanie chcą mi wysłać telefon .ja odmówiłem ,mam złę przeczucie że telefon uszkodził serwisant.Co o tym sadzicie,pomóżcie?

Teraz to może być ko. Albo ekran do wymiany o ile coś jeszcze nie wyskoczy.

Serio liczyłeś na uczciwość kogoś kto mógł sobie zrobić konto na olx bez żadnego potwierdzenia tylko po to żeby komuś badziew sprzedać?

Obawiam się że sporo kasy wywaliłeś w błoto

no niestety 600zł + 200zł pójdzie w błoto liczyłem na uczciwego sprzedawce sam jestem uczciwy ,co do zabezpieczenia telefonu to zabezpieczony był bardzo dobrze wysłany opcja ostroznie

nie wiem jak tu teraz wygrać tą nierówna walkę z serwisem oni na pewno będą wciskać mi ze że to nie ich wina, dziś jak dzwoniłem do tego serwisu to serwisant powiedział że płyta którą przełożył jest dobra i wyświetlacz oraz taśma też nie są uszkodzone mechanicznie czyli już się bronią.ja mam tylko zdjęcia tych telefonów i nie widać żadnej kreski w pionie