radek64 23 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam, zastanawiam się nad zakupem urządzenia wielofunkcyjnego. Głównie zależy mi na wifi oraz automatycznym duplexie. Główne drukarki nad którymi zastanawiałem się to: BRother DCP 4110DW HP 3545 HP 4535 Co prawda jestem bardziej skłonny do tych HP i już miałem zamawiać 3545 ale od niedawna pojawiły się 4535 które wydają się być nieco lepsze i nie mogę się zdecydować. Ewentualnie jakieś rady propozycje ? Cytuj Link to post Share on other sites
radek64 23 Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Kolor też zdarza się, dlatego laser odpada. Druk sporadyczny najwyżej kilak kartek tygodniowo. Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Też jestem za brotherem, tym bardziej, że łatwiej u nich o zamienniki, mniej też z zamiennikami problemów, ja mam atramentówkę brothera, drukuję tylko na actisach i nawet jak przez kilka m-cy kolor nie był użytkowany to głowice po przeczyszczeniu działają. Cytuj Link to post Share on other sites
radek64 23 Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 A gdyby wybierać tylko pomiędzy HP'kami ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts