xbox rrod 5 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam, tak jak w temacie na co polecacie wymienić Iphona 5S. mój budżet : 2100zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : sklep, allegro nówka czy używka : nówka preferowany rozmiar wyświetlacza : 5'-5,5' preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : internet, zdjęcia moje najważniejsze wymagania : ładne zdjęcia, długi czas pracy baterii, wydajność Póki co moimi wyborami są : s6 i note 4 ( znalazłem już w komisie s7 za 2500zł, tylko, że z Niemiec i mam obawy co do gwarancji w PL ). Cytuj Link to post Share on other sites
dlomlo 6 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 http://www.samsung.com/pl/support/warranty/ Jeżeli jest dowód zakupu to możesz brać S7. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 S7 już na allegro widywałem za 2200zł I to polskie Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jeśli chcesz wykorzystać cały budżet to zdecydowanie S7. Zdjęcia będą bardzo dobrej jakości, telefon wydajny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts