jankes87 6 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Zamierzam kupić używanego LG G4 na gwarancji i znalazłem fajną propozycję, ale jest jeden minus- delikatny odprysk z dołu obudowy, właściciel twierdzi, że telefon nie upadł ale nie potrafi powiedzieć z czego się to wzięło. Wie ktoś może jak LG traktuje takie coś na gwarancji, czy jeśli przykładowo zepsuje mi się głośnik będą mieli podstawy do odrzucenia gwarancji ze względu na to obtarcie? Wiem, że Sony tak robi ale nie wiem jak z LG. https://zapodaj.net/d512e33dcbc17.jpg.html Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez jankes87 Cytuj Link to post Share on other sites
dlomlo 6 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Kilkukrotnie oddawałem LG G2 na gwarancję , lekko poobijany na bokach(po upadkach) i nikt się tego nie czepiał. Pewnie uszkodzenie powstało przy złych próbach włożenia kabla usb. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jankes87 6 Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 super. dzięki za info Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts