Exawius 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, powoli rozglądam się za nowym telefonem i mam rozterkę. Mianowicie pomiędzy s6 edge +, LG G4 oraz LG V10. Zależy mi na dobrym aparacie i kamerze w telefonie oraz szybkości działania. Może macie jakieś pozytywne lub negatywne historie z w.w sprzętami. Jestem również otwarty na wszelkie inne propozycje smartfonów. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Za 2 tys. można już powoli szukać nowych S7 na olx/allegro Pasują Ci te zakrzywione krawędzie w S6E+? Miałeś go w ręku? Nie każdemu to odpowiada. G4 i V10 też mają bardzo dobre aparaty. Mógłbyś dokładniej sprecyzować na czym Ci zależy oprócz aparatu? Cytuj Link to post Share on other sites
Exawius 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 W zasadzie to podstawowa kwestia. Wydając 2k na telefon chce być pewien że mi się to opłaca. G4 jest +- 700 zł tańszy od V10 a różni się w niewielkim stopniu.To samo jeśli porównamy zwykły s6 z s6 edge +. Generalnie w tej cenie telefony się nie zacinają ( chyba ) ale napiszę. Ma być mega szybki i mega płynny w codziennym użytkowaniu. Jestem studentem i korzystam z różnych aplikacji nie słucham muzyki na telefonie lecz korzystam z exela, PDFów które niekiedy mają po +1000 stron, internetu ale i w jakąś gierką nie pogardzę w kolejce do lekarza czy na wykładzie. Sporo też podróżuje stąd wymóg aparatu. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 V10 to taki G4 wzbogacony o kilka bajerów, np drugi wyświetlacz, czy Ci po potrzebne sam oceń Tak wszystkie w tej cenie powinny śmigać, ale czy zawsze tak jest? S6E+ to bardzo wydajny potwór, lecz strasznie obciąża go nakładka, choć jest lżejsza niż te starsze wersje, to nigdy nie wiadomo. Mój znajomy ma S6E+ i narzeka, że czasami potrafi przymulić, złapać buga. Wgl te drogie telefony z Andoidem szybko tracą na wartości, więc miej to na uwadze. Możesz jeszcze zobaczyć Mate 8, też wydajny i może nie ma tak zaawansowanego aparatu jak w G4, to zdecydowanie dłużej by Ci wytrzymał na jednym ładowaniu. Na allegro/olx chodzą w okolicy 1800/2000 Chcesz dociągać budżet do końca? Cytuj Link to post Share on other sites
Exawius 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Nic na siłę, nie mam parcia aby wydać całą kwotę przeznaczoną na telefon Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Jak nie chcesz wydać całej kwoty to P8/Honor7/G4/X Style Trochę drożej S6 Dociagajac budżet S7/S6E+/V10/Mate8 Albo poczekaj na P9, fajnie się zapowiada Cytuj Link to post Share on other sites
elektrico 1 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Polecam Huawei P9 lub Xiaomi Mi5, jeśli zależy ci na wydajności to Xiaomi, jeśli nie zależy ci tak na cyferkach to P9 jak najbardziej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts