DOROBAN 11 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Hej, Szukam wydajnego smartfona z dobrym aparatem z przodu i z tyłu do około 1500 złotych. Dodam, że obecnie posiadam Samsunga Grand Prime, który robi słabe fotki (fatalna stabilizacja), często się wiesza i zamula. Kumpel ostatnio pożyczył mi na 2 dni swoją Moto X Style i muszę powiedzieć że byłem bardzo zadowolony - superszybka praca, świetne fotki oraz duży i czytelny ekran. Nie wiem czy postawić na niego (trochę drogi) czy znajdę coś lepszego lub równie dobrego za mniej. Niestety nie znam się za bardzo na dostępnych urządzeniach tego typu na rynku, więc liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam, D. Cytuj Link to post Share on other sites
Exawius 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 W tej kwocie chyba tylko samsung s6 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 S6/G4/X STYLE/P8/HONOR 7 szukaj z przedłużeń umowy na allegro/olx Cytuj Link to post Share on other sites
DOROBAN 11 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Xiaomi Redmi Note 3 jest dużo słabszy? Bo na Allegro widze go za 1000 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Zależy pod jakim względem, na pewno ma lepszą baterię i gorszy aparat. Tylko na tym allegro uważaj na podróby lub sprowadzane z Chin. Najlepiej jest zamawiać z xiaomiforsale Jeżeli nie chcesz ''dużo'' wydać, a chcesz coś wydajnego z bdb aparatem to poszukaj P8 na allegro/olx z przedłużenia umowy, można dostać za nieco ponad 1000 zł. Sam go ostatnio kupiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
kartofel24 81 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Jeżeli zależy ci na aparacie to nie xiaomi. Redmi to seria budżetowa a nawet mi5 pozastaje w tyle za samsung/lg. Nie ma też oficjalnej dystrybucji w Polsce co oznacza brak gwarancji, no chyba że odeślesz do Chin. Kolega wyżej napisał ci konkretne modele z najlepszym aparatem w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
DOROBAN 11 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Patrzę na ceny na Allegro to S6 kosztuje ponad 1600 zł, natomiast G4 o 300 zł mniej. Z recenzji wynika, że ten drugi nie ustępuje temu pierwszemu. P8 jakoś do mnie nie przemawia, a na pclabie piszą o przeciętnym foto-wideo. X Style jest znowu stosunkowo droga. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 G4 - porównywalny aparat do S6, ma wymienną baterię, większy wyświetlacz, można rozszerzyć pamięć, brak czytnika linii papilarnych S6 - wydajniejszy od G4, porównywalny aparat do G4, nie można wymienić baterii, nie można rozszerzyć pamięci, czytnik linii papilarnych P8 nie kręci aż tak złych wideo jak o nim piszą. PC Lab nie jest dobrym źródłem wiedzy. X Style spokojnie można kupić za 1500, a nawet 1400 Tylko jak szukasz na allegro to tylko z fvat 23%, omijaj vat marża Cytuj Link to post Share on other sites
DOROBAN 11 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tzn szukać tylko w sklepach na allegro co wystawią fvat? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Albo od osób z przedłużenia umowy, albo ze sklepów na allegro, które wystawia fvat23%, bo z V. marża nie uznają Ci gwarancji Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts