efkasen 0 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam. Planuję w najbliższym czasie zakup urządzenia wielofunkcyjnego do użytku domowego. Drukuje dość dużo (około. 500 kartek na miesiąc) nie drukuje w kolorze. Dysponuję kwotą 400 zł. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Kato28 7 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Brother DCP1510 w tej cenie kupisz, ale to laserówka, a w przypadku częstego druku bardziej opłacalna będzie raczej atramentowa, aczkolwiek tamten Brother tonery ma akurat niedrogie od producenta dobretonery.pl , lecz mają wydajność 1000 stron więc co 2 miesiące będziesz musiał wymieniać toner. Natomiast jeśli chodzi o drukarki atramentowe to myślę, że Brother DCP-J105 byłby dobrym wyborem, drukarka jest trochę droższa niż poprzednio wymieniona, lecz ma bardzo tanie tusze, jetworlda po 15zł nawet kupisz, więc będzie dla Ciebie bardziej opłacalna. Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Chcesz mieć wifi? Czy skaner ma być obowiązkowo? W tej cenie ciężko będzie o laserowe urządzenie mono, sama drukarka prędzej. Więc chyba łatwiej będzie dostać jakąś atramentówkę. Cytuj Link to post Share on other sites
efkasen 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Skaner musi być obowiązkowo. Nie potrzebuję wifi, Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) To może jednak wspomniany brother dcp 1510e, ciut droższy, na euro jest po 420zł ale pewnie można znaleźć taniej, tylko sobie sprawdź czy zamienniki są do niego. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez sunsee Cytuj Link to post Share on other sites
efkasen 0 Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Nawet ok ten brother dcp 1510e chyba go wezmę. Dzięki za pomoc PS. Są zamienniki za 30 zł także mi to pasuje Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez efkasen Cytuj Link to post Share on other sites
partyczek88 1 Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Sam chyba skorzystam, bo rodzice szukają drukarki z tanimi zamiennikami. Zamienniki już znalazłem, zostanę przy swoich asarto, ale żeby znaleźć jakąś ciekawą drukarkę to trzeba się naszukać i to sporo. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamilunia 0 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jak byś szukał zamienników do tej drukarki to polecam zamienniki imprime. Sama mam brothera i korzystam z tych tuszy. Cytuj Link to post Share on other sites
DocentTeofil 2 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 jeśli chodzi o mnie to polecę zamienniki Asarto. Mam brothera i od lat z nich korzystam, nic złego się jeszcze nie stało. Cytuj Link to post Share on other sites
Kato28 7 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Zamienniki toneru za 30zł? niemożliwe. Od jakiego producenta? Uważaj na podejrzane oferty na allegro, gdzie sprzedają zamienniki za grosze a po zakupie okazuje się, że to zwykły bubel. Moduł bębna też jest ważny, tu jest za niecałą stówę http://dobretonery.pl/modul-bebna-czarny-brother-dr1030-zamiennik-dr-1030-10000-stron-p-15287.htmldobra wydajność także cena nie jest zła. Cytuj Link to post Share on other sites
efkasen 0 Napisano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Tak te za 30 zł są na allegro Poleci ktoś coś jeszcze? Bo do końca tyg. mam czas na przemyślenie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts