Shaq3134 0 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Szukam słuchawek, które sprawdzą się podczas grania (głownie cs:go) oraz w codziennym słuchaniu muzyki w domu i poza nim. Budżet: ~200 zł Czego potrzebuję: słuchawki nauszne + mikrofon Przeznaczenie: FPS-y i muzyka (Blues, Rock) Źródło: Y580 + lumia 735 (ew w niedalekiej przyszłości jakaś dźwiękówka) Oczekiwania: Pozycjonowanie, czystość brzmienia Do tej pory miałem Creative Fatality Czytając różne wątki widzę polecane Superlux HD, CAL! i Bayerdynamic. Co do mikrofonu myślę nad Zalman ZM-Mic1.Z góry dziękuję za rady Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Encore rockmaster oe. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Mikrofon styknie. Co do słuchawek to mogą dosyć cicho grać, więc nadchodzi pytanie, czy będziesz ich używał cały czas do tel czy tylko na jakiś czas i sobie do tel co innego dokupisz. CALe fajne ale niespecjalnie do gier. W superluxach jest duży wybór. 681/681evo/681b/668b. Patrząc na typ muzyki Chwyciłbym raczej za 681. Neutralne słuchawki. Ewentualnie cieplejsze 681b. Jednak tak jak wyżej napisałem, z telefonem będą grały cicho... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts