roamir 6 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Witam posiadam Razer Naga Epic, i od jakiegoś czasu zdarzają mi się dwukliki lewego przycisku, jest to trochę irytujące w grach bo gdy chcę u handlarza kliknąć przedmiot i sprawdzić statystyki to czasami mi kupuje coś w ciemno Ktoś wie czy da się to jakoś naprawić? Wymienić switch czy cokolwiek? Czy dostanę jakiś "zestaw naprawczy"? Trochę szkoda wyrzucać myszy za ~450 zł.. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Masz na nią gwarancję? Cytuj Link to post Share on other sites
roamir 6 Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety już nie, mysz ma około 4 lat, z czego ponad rok leżała w pudełku z tego powodu. Nigdy więcej razera, dużo lepiej pracowało mi się na budżetowej Roccat Lua którą kupiłem na zastępstwo nagi. NIestety w Lua za to psuje się rolka. Więc pewnie nie obędzie się bez zakupu nowej myszy. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez roamir Cytuj Link to post Share on other sites
Viktor 30 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Rozkręć mysz i spsikaj switch'a WD40 lub olejem silnikowym. Trochę go poklikaj i skręć mysz. U mnie pomogło, a miałem to w dwóch myszach Razera (DA i Abyssus). Pamietaj robisz to na swoją odpowiedzialność. Cytuj Link to post Share on other sites
roamir 6 Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Dzięki, spróbuję a jeżeli to nie pomoże to spróbuję wymienić swiche albo nową mysz. Cytuj Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Kup sobie i wymień(nie jest to trudne). http://allegro.pl/omron-d2fc-f-7n-20m-micro-switch-najlepszy-pl-i6137704208.html Cytuj Link to post Share on other sites
roamir 6 Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Chyba tak zrobię. Dzięki tylko upewnię się jakie mam tam te mikrostyki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts