huiggi 0 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie mogę się zalogować na laptopa, bo w moim haśle jest literka "e", która pewnego dnia przestała reagować. Klikam na ikonkę "ułatwienia dostępu" żeby użyć klawiatury ekranowej, ale nic się nie dzieje. Mam Windowsa 10, a laptop to Compaq Presario cq61. Próbowałem zainstalować z powrotem 7, ale kiedy wrzucam bootowalnego pendrive'a i klikam żeby z niego bootowało to coś się pomieli i wszystko się zapętla i pyta od nowa. Tak w nieskończoność. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez huiggi Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 podłącz klawe na usb Cytuj Link to post Share on other sites
huiggi 0 Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Jestem geniuszem. xD Ale i tak wywala błąd hasła + potrzebuję siódemkę. Mam teraz inny problem, pliki z bootowalnego pendrive'a się wczytują (Loading Windows files), chwile widzę logo Windowsa, pojawia się kursor i laptop się rebootuje. I tak w nieskończoną pętlę. Co może być tego powodem? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts