Czaki798 1 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Za jakiś miesiąc dorwę kasę na słuchawki około 300zł mam do wydania na słuchawki + muszę kupić kartę dźwiękową budżet około 500zł +/-. Zastosowanie -Granie we wszelakie gry -Muzyka:różna - Słuchawek będę używał tylko w domu Myśłałem o HyperX Cloud + aim sc8000 ? Co powiecie o tym zestawie? Czekam na propozycje Dobrze by było jeśli karta by miała złącze na mikrofon,ale jeśli nie ma to nic ,to będę traktował bardziej jako dodatek Jeśli to ważne to teraz mam superlux hd 681 + integra Doradzi ktoś? Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Czaki798 Cytuj Link to post Share on other sites
lucjanos 38 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Z kart dźwiekowych juz tutaj kiedys polecałem Audiotrak Prodigy Cube Black Edition. Oprócz rewelacyjnej jakości dźwięku, zaletą tej karty jest to, iż jest to urządzenie zewnętrzne, podłączane za pomocą portu USB. Także można łatwo to "cuś" przenosić między komputerami itp. Karta posiada wejście na mikrofon oraz wyjścia mały i duzy jack, regulację głośniości oraz z tyłu chinch na głośniki. Mozliwa jest też wymiana wzmacniacza operacyjnego, gdyż oryginalny jest na podstawce. Same zalety. Ze słuchawek mam w domu CAL! oraz Audio-Technica ATH-T500. Przy mniejszym budżecie, polecam CAL! Jakkolwiek dokładając tylko stówkę, możemy mieć ATH-T500 i dużo lepszą analityczność, scenę oraz ogólnie milszą muzykalność. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts