-Wolfie- 0 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam. Od jakiegoś tygodnia szukam słuchawek i nie moge się zdecydować między 3 modelami. Są to Brainwavz M1, Xiaomi Piston v3 i a-Jaysy One. Słucham w 90% rapu, lecz takiego gdzie srednia scena chyba odgrywa rolę. Jakieś propozycje co do tego? Z góry dzięki bump Cytuj Link to post Share on other sites
kkkasumiii 0 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Witam. Od jakiegoś tygodnia szukam słuchawek i nie moge się zdecydować między 3 modelami. Są to Brainwavz M1, Xiaomi Piston v3 i a-Jaysy One. Słucham w 90% rapu, lecz takiego gdzie srednia scena chyba odgrywa rolę. Jakieś propozycje co do tego? Z góry dzięki bump Cześć Osobiście polecam te słuchawki od Xiaomi. Słucham różnych gatunków muzycznych (m.in rapu) i sprawdzają się okej (co do sceny to do takiego gatunku powinny pasować). Są wygodne, solidnie "siedzą" w uszach, nawet podczas biegania. Kabel w takim jakby cienkim oplocie, nie plącze się. W zestawie masz 3 pary gumek, więc posiadacze małych/dużych uszu bez problemu dopasują słuchawki do siebie. Raczej zastanowiłabym się pomiędzy Brainwavez a Xiaomi jeżeli już. No, ale proponuję poczekać na wypowiedzi innych Forumowiczów, bardziej doświadczonych w dziedzinie. Pozdrawiam P.S A myślałeś o Brainwavez Delta? Cytuj Link to post Share on other sites
-Wolfie- 0 Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Czytałem pare recenzji Delt miedzy innymi na Audiofanatyku i jak to oni mówia na wszystkie słuchawki 'zaciekawily' co dużo nie mówi, jeśli jest to w recenzji każdych prawie słuchawek u nich. Dorzucę, że zaczałem chodzić na siłownie, takze jakieś własnie słuchawki dobrze się trzymające byłyby ok. Jednakże Delty też wezme pod uwagę. bump bump Cytuj Link to post Share on other sites
kkkasumiii 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tak czy siak, jeśli wybór padnie na Xiaomi to nie pożałujesz. Nie, że robię reklamę, ale są to wg mnie solidnie wykonane i dobrze grające słuchawki i na wszelkiego rodzaju treningi/bieganie/siłownie będą służyły. Cytuj Link to post Share on other sites
-Wolfie- 0 Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 bo jak na razie to jedna osoba za xiaomi a nikt nic nie mowi o Brainwavz M1. Ktoś coś ? Bo ten model mnie najbardziej ciekawi bump Cytuj Link to post Share on other sites
-Wolfie- 0 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 bump Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts