kuku8 87 Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Panowie szukam telefonu w cenie... jak najtanszy szczerze moze byc za 300 a moze za 500 a i więcej. Z wymagan aparat moze byc jakosc lg g2 mini lub honor 4x Mocna bateria jak w tych telefonach Multi window lub floating window to co jest w lg i samsungach czyli 2 aplikacje nednoczesnie na ekranie.. co polecacie ? Myslalem o lg g3 ale ta bateria... moze byc chinczyk ale musza byc te 2 aplikacje.. jaki jest w miare samsung lub lg ? Kurde bateria musi byc koniecznie dobra tak jak reszta... zostawilbym honor 4x gdyby nie brak multitasking. Xperie nie maja tego. Moze byc uzywka a ekran ok 5do 6 cali. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 mówisz g3 moja g3'ka spokojnie daje rade dwa dni przy mieszanym uzywaniu więc polecam Cytuj Link to post Share on other sites
kuku8 87 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Wlasnie szukam a zalezy mi na tej funkcji dosc bardzo. Jeszcze w cenie 700spokojnie kupie....i 2 baterie i git majonez. Tylko wlasnie nie wiem warto doplacac do 3gb ram ? Czy jest jakas alternatywa w tej cenie samsunga ? Ma ktos jeszcze propozycje ? Wazne by byla tylko ta funkcja... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts