resurrected12 1 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Chce kupić sobie nowy telefon i nie wiem na co się zdecydować. Do 400 zł. Planowałem zakup LG Nexus 4, czytałem opinie ludzi, pisali że telefon śmiga itd. No ale teraz czytam że Nexus 4 ma to do siebie że z czasem nie działa dotyk. No i nie wiem czy ryzykować i dać 400 zł za ten telefon czy może jednak coś innego kupić. Koniecznie Android, ekran powyżej 4 cali i myśle że 2GB Ram to w tych czasach standard dla dobrego działania telefonu Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez resurrected12 Cytuj Link to post Share on other sites
MrEdosPL 0 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Sama mam starego nexusa 4 telefon fajnie śmiga ale kamery w porównaniu do Ip6 bieda. Może kup Lg optimus G bawiłam się chwile koleżanki i ma lepsze kamery ma LTE więcej pamięci. Wdłg mnie lepiej dołożyć 100 zł i kupić Z1 compact albo zwykłą albo Lg G2 są 2 razy szybsze od Nexusa. Ps. I proporcje ekranu w nexusie są do niczego. Dopóki nie wymieniałam często telefonów dopóty mi to nie przeszkadzało ale teraz to ten ekran jest dla mnie okropny i jakoś przyciemny w porównaniu do innych flagowców. Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez MrEdosPL Cytuj Link to post Share on other sites
resurrected12 1 Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Sama mam starego nexusa 4 telefon fajnie śmiga Ile go masz już? Wszystko chodzi bez problemu? Dotyk też? Patrząc po allegro i olx, w cenie do 400 zł, z 2GB ramu i z Androidem to mam same chińskie no name'y a takim mówimy chyba stanowcze NIE. Wygląda na to że jestem skazany na jakąś Lumie z WP na pokładzie zamiast Androida...Z tym że nigdy nie miałem styczności z Windows Phone, nie wiem co i jak, wiem tyle że kafelki i że mniej aplikacji niż w Androidzie. Ktoś coś? Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez resurrected12 Cytuj Link to post Share on other sites
MrEdosPL 0 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ja przez to ze mialam chyba każdy telefon z górnej półki stałam sie wybredna i w takim pułapie cenowym tylko z1 nie jest to jakosc wykonania iphona ale chyba najlepszy w dotyku android za s6 i s7. Na olx pewnie znajdziesz za jakos 500 550 zł warto doplacic zamiast kupować chłam który traci wartość aż cieżko spać. Cytuj Link to post Share on other sites
resurrected12 1 Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Może LG G2/ G2 mini? Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez resurrected12 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 G2 jak kupisz za tą kasę to jak najbardziej. Cytuj Link to post Share on other sites
resurrected12 1 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 A co sądzicie o Lumii 535? Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 535 fajna po aktualizacji do 10... Jednak malo aplikacji i dwie osoby z otoczenia ktore ja maja (jedna dual sim, druga normalna) narzekaja na dziwne zachowanie dotyku... Takie zawiechy lapie... I aparat mowiac szcerze to dno Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts