Nelly187 0 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Tak jak w temacie, nie jestem bardzo doświadczony w tych sprawach i zazwyczaj korzystałem ze słuchawek dorzucanych do telefonu. Mianowicie szukam czegoś do 5 dych (wiadomo, że jak się delikatnie wykroczy to nic się nie dzieję). Nie oczekuje od słuchawek w tej cenie nie wiadomo czego, fajnie by było jakby nie trzeszczały i nie zniszczyły się w przeciągu tygodnia. Wolałbym raczej te dokanałowe bo są nieco wygodniejsze ale rozpatrzę każdą propozycję. Z góry dzięki ;] Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Piston v2 Kz (te co tam na dole mam wypisane) Ve Monki genialne słuchawki No i potem do wyboru alpha beta Delta od brainvawz Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ostatnio bardzo dobre recenzje zbierają MRICE E300. Do kupienia w PL za ~70 zł lub na Aliexpress za ~12$. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts