kaka0wy 3 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Cześć, chciałbym sobie zakupić nowy telewizor, szczegóły i jakieś info poniżej: - 32" - bez dodatków typu smart tv, 3d itp. - cena ~1000zł Telewizor przeznaczony będzie do normalnego użytkowania + czasem filmy z nośnika zewnętrznego. Aktualnie zastanawiam się nad: Philipsem 32PFH4100, wart polecenia? Cytuj Link to post Share on other sites
matiasz2020 0 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Cześć, chciałbym sobie zakupić nowy telewizor, szczegóły i jakieś info poniżej: - 32" - bez dodatków typu smart tv, 3d itp. - cena ~1000zł Telewizor przeznaczony będzie do normalnego użytkowania + czasem filmy z nośnika zewnętrznego. Aktualnie zastanawiam się nad: Philipsem 32PFH4100, wart polecenia? Witam, sam czekam w tym momencie na poradę odnośnie telewizora który planuję kupić. Mam inne wymagania i liczyłem na jakąś konstruktywną poradę, ale jej się nie doczekałem na tą chwilę. Mogę się jednak podzielić przemyśleniem związanym dokładnie z takim samym wyborem jak Ty w tej chwili. Teściowa zamierzała kupić TV, miała dokładnie takie same wymogi. Po przefiltrowaniu innych modeli pozostały 3: 1) Samsung UE 32J5100, 2) LG 32LF5610 3) Philips 32PFH4100 A więc wśród nich Philips o którym wspominasz. Teściowa wybrała Samsunga i nie narzeka. Za tą cenę i przy tych wymogach TV się u niej sprawdza. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
profilprywatny 1 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Może być za 1550zł? Jeśli tak to proponuję J6200. Ma tizena, ale oprócz tego matrycę 120Hz. Chyba w morele jest jedynie wersja 32 cal. Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts