mateuszp32 0 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam, mam problem, otóż posiadam kartę graficzną radeona r9 280x i monitor LG Flatron W1942T, podpięty kablem dvi do wejścia dvi w karcie. Występuje miganie ekranu, masa ludzi ma bądź miała ten sam problem aczkolwiek u mnie dalej nic nie działa, tutaj filmik jak to wygląda(nie mój ale osoby, która miała identyczny problem) najlepiej widać miganie w około 1:15 Proszę o pomoc, dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
kyubi13231 66 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Miałem identycznie gdy monitor był podpięty przez VGA Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszp32 0 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Dodam, że karta przyszła fabrycznie nowa z gwarancji, na starej nvidi gtx 550ti wszystko działa normalnie.Problemy występują głównie w grach czy też jak oglądam film albo coś robie, w stanie spoczynku kiedy nic nie robie nic się też nie dzieje. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Taki efekt powodowało u mnie podkręcone zegary karty graficznej. Poprzez odblokowanie niestandardowych w MSI Afterburner. Cytuj Link to post Share on other sites
Misiex11 1 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Mam to samo u mnie karta fabrycznie pokręcona , występują także artefakty rzadko oraz tez takir miganie ekranu lecz przy tymczarne paski . Chyba odeśle. Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Na rękojmi bedziesz mial odpowiedz do 14 dni. Czas wymiany lub naprawy nie jest z gory okreslony. Jesli do 14 dni kallendarzowych nie otrzymasz decyzji, to sklep automarycznie uznaje twoje żądanie. Na zgloszeniu reklamacyjnym to juz decyduje zapis w umowie gwarancyjnej. Tak czy inaczej przyjdzie Ci troche poczekać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts