Ememens 0 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Szukam telefonu spełniającego następujące wymagania: - dobry aparat, koniecznie hullhd rozdziałka ekranu - bateria ma spokojnie trzymać cały dzień 6-23 - gps, internet - nikt nie będzie na nim grał, robił głupot Myśli się nad Huawei P9, HTC M8S/M9 O co chodzi z tymi dwoma aparatami w P9? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Bardzo duża rozbieżność jest między m8s a np p9. Dziwnie trochę nie wiem dlaczego Co do p9 i dwóch aparatów to jest multum informacji na ten temat i dokładnie opisane. Google się kłania:) Napisz ile maks możesz wydać i gdzie chcesz kupić. Najlepiej według wzoru Ja od siebie dodam LG G4 albo nawet G5, S6 albo S7 ale ten z przedłużenia umowy za ok 2300 czyli w cenie sklepowej P9 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts