Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie kupuj niczego z tej serii. Na pewno nie myszki i podkałdki, bo są na pewno duzo lepsze jak chociazby Bloody a90 i natec genesis m12, a o klawiaturze się nie wypowiem, ale zakłądam, ze cougar200k, ktory jest zaledwie 25zł dorzszy rownież by ja zjadl, ale to juz zalezy czego oczekujesz od klawiatury i jaki preferujesz klik.

Te co podałeś to jakaś kaszana, wypełnij wzór, a Ci pomożemy.

Wzór

§  Budżet:

§  Jakiej myszki obecnie używasz:

§  Jaką masz obecnie podkładkę: 

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: 

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły):

§  Ile przycisków używasz w myszce:

§  Chwyt:

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz:

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):

§  Budżet: 200zł (myszka + podkładka + klawiatura)

§  Jakiej myszki obecnie używasz: jakaś HP, chcę zmienić

§  Jaką masz obecnie podkładkę: nie mam żadnej

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: nie potrafię sprawdzić

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 5,5 cm

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): FPS, CS:GO, PAYDAY 2

§  Ile przycisków używasz w myszce: 3, scroll LPM, PPM (posiadam myszkę biurową)

§  Chwyt: raczej claw grip

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1 +2 +2

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:7,2cm

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz: jest stara, niestworzona pod gry

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):chyba brak

Czytałem dużo pochlebnych opinii na temat tej serii... do tego podoba mi się ona pod względem designu i kolorystyki :/
edit: Nie jest bardzo wymagającym graczem w sprawach klawiatur myszek mikrofonów i innych podkładek czy ledów. Mi wystarczy coś żeby klikało, dobrze się sprawdzało w użyciu codziennym i żeby może miało jakiś gadżet (dla zabawy). Nie potrzebuję razerów i innych świecidełek które "zjadają wszystko dookoła i wgl są najlepsze kupuj to". Opinie pod tymi produktami są całkowicie sprzeczne z tymi, z którymi tu się spotykam, więc nie wiem komu wierzyć.

Edytowane przez eerieliquid

W V7m sensor PAW 3305 niski max speed oraz bug kursora, który możemy wywołać, gdy podnosimy i kładziemy myszkę, od razu robiąc trochę szybszy ruch w dowolnym kierunku. Do tego dochodzi lekka (lecz irytująca przy drobnych ruchach) predykcja, akceleracja, wybredność powierzchni i średni jak na optyki feeling (w porównaniu do A3090, A3080, 3310). Wszystkie te wady praktycznie wykluczają graczy low i mid sens z komfortowego korzystania z myszy.

Lepszy będzie A90.