eerieliquid 1 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ktoś poleca? Mam zamiar kupićBloody B120Bloody V8MBloody B-081 Cytuj Link to post Share on other sites
Quelto 16 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Nie kupuj niczego z tej serii. Na pewno nie myszki i podkałdki, bo są na pewno duzo lepsze jak chociazby Bloody a90 i natec genesis m12, a o klawiaturze się nie wypowiem, ale zakłądam, ze cougar200k, ktory jest zaledwie 25zł dorzszy rownież by ja zjadl, ale to juz zalezy czego oczekujesz od klawiatury i jaki preferujesz klik. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Wzor budżet itp. Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Te co podałeś to jakaś kaszana, wypełnij wzór, a Ci pomożemy. Wzór § Budżet: § Jakiej myszki obecnie używasz: § Jaką masz obecnie podkładkę: § Z jakich wartości DPI korzystasz: § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): § Ile przycisków używasz w myszce: § Chwyt: § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: § Dlaczego chcesz zmienić mysz: § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Cytuj Link to post Share on other sites
eerieliquid 1 Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) § Budżet: 200zł (myszka + podkładka + klawiatura) § Jakiej myszki obecnie używasz: jakaś HP, chcę zmienić § Jaką masz obecnie podkładkę: nie mam żadnej § Z jakich wartości DPI korzystasz: nie potrafię sprawdzić § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 5,5 cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): FPS, CS:GO, PAYDAY 2 § Ile przycisków używasz w myszce: 3, scroll LPM, PPM (posiadam myszkę biurową) § Chwyt: raczej claw grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1 +2 +2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:7,2cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: jest stara, niestworzona pod gry § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):chyba brakCzytałem dużo pochlebnych opinii na temat tej serii... do tego podoba mi się ona pod względem designu i kolorystyki edit: Nie jest bardzo wymagającym graczem w sprawach klawiatur myszek mikrofonów i innych podkładek czy ledów. Mi wystarczy coś żeby klikało, dobrze się sprawdzało w użyciu codziennym i żeby może miało jakiś gadżet (dla zabawy). Nie potrzebuję razerów i innych świecidełek które "zjadają wszystko dookoła i wgl są najlepsze kupuj to". Opinie pod tymi produktami są całkowicie sprzeczne z tymi, z którymi tu się spotykam, więc nie wiem komu wierzyć. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez eerieliquid Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli grasz w CS to Bloody A90 będzie najlepszym wyborem. Staraj się używać ją do 1000 dpi. Będzie to świetna mysz w tym budżecie. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez kebab84 Cytuj Link to post Share on other sites
x_AdR_x 0 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Ja uzywam Bloody V7M na 400dpi i czulosc myszy w csie na 1.2. Podkladka A4Tech X7 500mp. I szczerze mowiac jak dla mnie bardzo dobre polaczenie. Jedynie co to ta podkladka sie powoli psuje na bokach co mnie troche martwi Wyklikane na LG G2 Mini Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 W V7m sensor PAW 3305 niski max speed oraz bug kursora, który możemy wywołać, gdy podnosimy i kładziemy myszkę, od razu robiąc trochę szybszy ruch w dowolnym kierunku. Do tego dochodzi lekka (lecz irytująca przy drobnych ruchach) predykcja, akceleracja, wybredność powierzchni i średni jak na optyki feeling (w porównaniu do A3090, A3080, 3310). Wszystkie te wady praktycznie wykluczają graczy low i mid sens z komfortowego korzystania z myszy. Lepszy będzie A90. Cytuj Link to post Share on other sites
Quelto 16 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 V7 kosztuje około 70-80zł, a jakościowo pod względem głownie technicznym to ją można to mychy za 20zł porównać z jakiegoś tesco tak szczerze ;p ^Kolega wyżej dobrze napisał. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts