yukki 121 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Cześć. Szukam telefonu (przede wszystkim ładnego, bo ma być używany przez kobietę) do około 1000zł, ale im mniej tym lepiej). Przede wszystkim najważniejsza będzie bateria i sam wygląd urządzenia. Ekran do me maksymalnie 5,2 cala. I w sumie to tyle. Mi w oko wpadł xiaomi redmi 3 - koszt to 680 z oficjalnej strony - bateria 4100, ekran HD. Jest cos jeszcze godnego polecenia w tej cenie? Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Jakiej oficjalnej strony? Dałbyś radę odblokować bootloader i wgrać miuipolska? Ładny telefon to też Samsung A3 2016 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
yukki 121 Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ooo, myślałem, że xiaomi.com.pl to oficjalna strona A odblokowanie bootloadera wiąże się z utratą gwarancji? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Niestety nie ma żadnej oficjalnej strony w Polsce ani w Europie Na xiaomiforsale zobacz Nie stracisz gwarancji. Ogarniesz to i miuipolska? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Link to post Share on other sites
yukki 121 Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Niestety nie ma żadnej oficjalnej strony w Polsce ani w Europie Na xiaomiforsale zobacz Nie stracisz gwarancji. Ogarniesz to i miuipolska? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Mówimy cały czas o redmi 3? https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/306-xiaomi-redmi-3.html#/kolor-diamond_gold/rozmiar_pamieci-16_gb/typ_sieci-lte Niestety na miuipolska nie widzę wersji do redmi 3. Ale raczej bym dał radę to zrobić. A bez wchodzenia w szczegóły techniczne, jest coś jeszcze ciekawego do tej kwoty? Bo A3 niestety trochę przekracza kwotę Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Żona ma Sony Xperia Z3 Compact - bateria tytan, komórka leciutka i ładna, wydajność flagowa 2 Cytuj Link to post Share on other sites
yukki 121 Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ok, ukontentowałem "się" na redmi 3, moglibyście mi powiedzieć tylko czy dużo jest pieprzenia z wgraniem polskiego języka? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts