Antek.84 2 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Co myślicie o tych dwóch modelach? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Ten drugi znacznie lepszy ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Antek.84 2 Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 W Nokia ma chyba lepszy wyświetlacz i trochę bardziej mi się podoba obudowa. Natomiast w Motorola ma androida,(choć nie mam przeciwko symbianowi), no i ta obudowa która z tego co widziałem potrafi wiele znieść. Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Żaden symbiont, tylko Symbian. Android leje Symbiana po jądrach . Możliwości personalizacji w Androidzie są bardzo rozbudowane, możesz z nim zrobić prawie wszystko co zechcesz. Tak jak już kiedyś pisałem, Nokia może poszczycić się w telefonach z wyższej półki bardzo dobrymi materiałami i wykonaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Antek.84 2 Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 A czy ktoś może wie jak w tej Motoroli spisuje się aparat? Cytuj Link to post Share on other sites
rodek 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A moze nokia n8? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Weź się schowaj, Nokia to nie ta sama Nokia co kilka lat temu, nie polecaj czegoś co jest oparte na starym OS'ie. Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Motorola DEFY posiada powazna wade produkcyjna - w co 2 sztuce po podlaczeniu sluchawek wysiada wbudowany mikrofon. W nowej serii produkcyjnej jest to juz naprawione ale z zakupem radze poczekac jakies 2 miesiace aby stare modele zeszly z magazynow. Aparat w DEFY to w rzeczywistosci 4,1 MPix z interpolacja na 5 MPix i w dodatku z kiepska optyka, mocno odstaje od konkurencji np X10 mini 5 MPix. Na plus DEFY trzeby zaliczyc zintegrowany proceor 3D ktory spraiwa ze jest to jeden z najszybszych telefonow w grach na rynku. Niektorzy lubia telefony na symbianie to kwestia gustu, C6-01 nie jest zla ale polecam popatrzec na Nokie C7 - ma pociekawa konstrukcje i calkiem spore mozliwosci. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts