suzzzi99 0 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam forumowiczów, Mam pewien problem z s7 edge. Otóż gdy podłączam telefon do komputera, nie może on znaleźć sterowników i wyskakuje błąd, przy czym też się podłączyć do Kiesa... próbowałem różnymi kablami, lecz też nie działają. jakieś pomysły co zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Przeinstaluj kies lub same sterowniki o ile są dostępne osobno, sprawdź też w innym gnieździe usb 2.0 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Do s7 edge jest program smart switch nie kies 1 Cytuj Link to post Share on other sites
suzzzi99 0 Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Wiecie może jak łatwo zmienić soft w tym s7 edge? Nie wiedziałem że będą jakieś głupie problemy związane ze sterownikami. Problem jest w tym że Windows nie może znaleźć sterowników do telefonu i przy czym nie może go znaleźć odin... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts