nico1996 0 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Jestem aktualnie użytkownikiem samsunga s3 neo, telefon posiadam rok. Co do samego telefonu to mogę stwierdzić, że spełnia moje wymagania w 90%, denerwuje mnie w nim tylko to, że w momencie kiedy mam za dużo otwartych kart przeglądarka się zawiesza. Do zmiany telefonu zmusiły mnie problemy z mikrofonem oraz pęknięty ekran. Mój budżet to 1000zł. Ogólnie zastanawiałem się nad Asusem zenfone max, lecz mój brat stwierdził, że chce sprzedać swojego samsunga s6 mi "po znajomości" za 1000zł. Uważacie, że brać to w ciemno? Telefon jest sprawny, nie posiada rys, jedynym minusem jest to, że brat praktycznie co dziennie musi go ładować? Można wymienić np baterię na większą? Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Wszystko zależy od tego jak on używa telefonu sprawdz statystyki jaki sot (czas pracy na ekranie).Możliwe,że intensywnie używa telefonu to na luzie rozładuje bo s6 wybitny pod względem baterii nie jest a raczej przecietnie.Jeśli bateria walnięta to na gw można oddac a 1000zł to wielka okazja jeslo wszystko z nim ok i jest z gw. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Nie, w S6 nie wymienisz baterii. Za 1000 zł to dobry deal, nic wydajniejszego nie kupisz w tym przedziale. Tylko bateria średnia, ale nadrabia szybkim ładowaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Brat raczej w bambuko Cię nie zrobi, jeżeli często używa netu, coś tam pogra i słucha muzy to nie dziwne że codziennie musi ładować, ja bym się nie zastanawiał, okazja super. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Bierz. Nie ma się nad czym nawet zastanawiać. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 SGS6 za 1000zł z pewnego źródła to jak wygrany los na loterii. Bierz! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts