Lewus9407 0 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam, w przyszłym tygodniu planuję kupić telefon - poniżej wymagania. Proszę o propozycje z uzasadnieniem. Z góry dzięki za pomoc w wyborze!Wymagania: - cena maksymalnie +/- 1200 - telefon nowy, - gwarancja 24 miesiące, - głównie do prowadzenia rozmów, sms, messenger, facebook i inne portale społecznościowe, przeglądanie internetu, rozsądny aparat tylni i przedni, - bateria nie musi być jakaś potężna, 20 godzin pracy przy przeciętnym używaniu telefonu absolutnie wystarczy. Proszę o propozycje! Pozdrawiam! ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Lenovo Moto X play Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Friendly_HiveMind 0 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Gdzie chcesz kupić telefon? Czy telefon musi mieć serwis w Polsce czy nie? Bo ma to znaczenie. Wstępnie, dodałbym; Huawei Honor 6 Asus Zenfone 2 (wersja z Intel Atom i 4 GB RAM) Lenovo Zuk Z1 Meizu MX4 Pro Cytuj Link to post Share on other sites
Lewus9407 0 Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Najlepiej w Polsce, może być przez internet, ale żeby nie czekać na niego tydzień - dwa z Chin, tylko szybka wysyłka kurierem z Polski. Serwis w Polsce byłby przydatną opcją. Który byś przy takich wymaganiach sugerował? Cytuj Link to post Share on other sites
Friendly_HiveMind 0 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Żadnego z nich nie trzeba sprowadzać z Chin . Asusa i Honor 6 kupisz w Polsce, serwis też mają tutaj, Lenovo Zuk ma europejską dystrybucję (najbardziej opłaca się z francuskiego ebay'a kupić) i serwis w UE, Meizu chyba podobnie. Jak dla mnie najlepszy jest Lenovo Zuk Z1, z tym że jest dostępny praktycznie wyłącznie w białej wersji i nie ma serwisu w Polsce. Więcej nie jestem w stanie nic doradzić dopóki nie napiszesz na czym Ci najbardziej zależy, każdy z wymienionych modeli to jak dla mnie świetny telefon za umiarkowaną kwotę. Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Flex 2 http://www.x-kom.pl/p/237713-smartfon-telefon-fablet-lg-g-flex-2-tytanowy.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts