adrian2434 0 Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Cześć, mam do Was pytanie, ponieważ ja jestem w tym zielony Mam obecnie Huawei P8 i dostałem propozycję wymiany za Iphone 5s 16gb gold. Opłaca mi się to? Nie wiem czy ten telefon nie będzie trochę za mały dla mnie, ale mimo wszystko zawsze chciałem spróbować IOS, z tym, że nie wiem czy warto Z góry bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jeśli to normalny P8 a nie lite to się nie opłaca zwłaszcza na wersję ze śmiesznymi 16gb wbudowanej pamięci. P8 to bardzo dobry smartfon. Iphone oprócz systemu nie ma innych argumentów w byciu lepszym od P8. Ios też nie każdemu pasuje a nakładka w P8 jest bardzo podobna do iosa Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ja bym nie zaminiał na 5s na 6 już bym zamienił Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek100 2 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 mysle ze warto. p8 zaraz straci na wartosci a iphone bedzie dalej wart +/- tyle samo. Cytuj Link to post Share on other sites
Toomen 4 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 zostań przy P8 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts