PaganMuffin 0 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Budżet: do 80zł Czego potrzebujesz? Słuchawki dokanałowe Przeznaczenie : Głównie muzyka wszelkie typy Źródło: Meizu m2 NoteOczekiwania : Wytrzymały kabel przy jacku, brak dźwięku ocierania sie o ubrania lub niewielka jego ilość, lekkie. Moje poprzednie słuchawki które poległy przez uszkodzenie kabla przy jacku [złamanie go]: PIONEER SE-CL501-K, HAMA Clip-On HK3203. Do obu słuchawek nie mam zastrzeżeń co do dźwięku dla mnie było dobrze jedynie dźwięk ocierania o ubranie był wnerwiający. Cytuj Link to post Share on other sites
MrZiomHD 0 Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Posiadam brainwavz delta i mogę polecić. Kabel przy jacku jest bardzo porządny, są również lekkie. jedyne co to basy nie są najlepsze. Ale jak masz w odtwarzaczu equalizer to wszystko będzie git.Zdjęcie kabla http://i.imgur.com/C9e9CYn.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Zabawa eq nie to nie najlepszy sposób. Był ostatnio podobny temat padła tam dość spora ilość polecanych słuchawek pokop trochę na forum Cytuj Link to post Share on other sites
PaganMuffin 0 Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Brainwavz ALPHA, Brainwavz Delta czy SoundMagic pl11. Które z nich będą grały najbardziej podobnie do Superluxów HD681 EVO MKII? Wiem, że to inny typ słuchawek i pewnie też inna klasa, ale chodzi o to które będą najbardziej zbliżone pod względem dźwięku [góra, dół itd]. Cytuj Link to post Share on other sites
Toomen 4 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 To może coś takiego https://www.teletorium.pl/zestaw-sluchawkowy-samsung-eo-eg920bl-in-ear-niebieski/28114/? mam podobne i mi się sprawdzają Cytuj Link to post Share on other sites
MrZiomHD 0 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Które z nich będą grały najbardziej podobnie do Superluxów HD681 EVO MKII? Wiem, że to inny typ słuchawek i pewnie też inna klasa sam sobie odpowiedziałeś bierz Brainwavz Delta Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts