Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam :)

• Mój budżet : +-1000zł
  • Gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Online 
  • Stan : Nowy
  • Preferowany rozmiar wyświetlacza : 5" +
  • Preferowany system mobilny : Android
  • Do czego będę używać urządzenia : komunikacja, internet, twitch, youtube, gry
  • Moje najważniejsze wymagania : płynność, w miare dobry aparat, żeby za bardzo się nie nagrzewał no i pojemna bateria :) 

Moim typem jest Xiaomi Redmi 3 Note Pro ale nie jestem pewien gdzie mam go kupić, żeby wyszło najtaniej ;d Do tego przydałby się polski język, więc nie jestem pewien czy dam rade go wgrać :/

Co do xiaomi raczej nie mogę się wypowiedzieć bo nie miałem styczności z tą firmą. Ja osobiście nie kupiłbym telefonu z średnio znanego źródła bo zależy mi na gwarancji i w razie czego sprawnie rozwiązanej reklamacji. Znajoma kupiła sobie HUAWEI p8 lite i śmiga aż miło, 2GB ramu, aparat 13mpx modem 4G/lte no i jest zachwycona wyglądem. Tylko chyba lepiej (jakikolwiek telefon wybierzesz) zamów sobie przez internet  w sferisie, mediamarcie, agd czy jakieś innej większej sieci 

Wpisujesz w ceneo i szukasz najlepszej oferty :P kupujesz normalnie z językiem polskim, nawet sklep jest także nie ma problemu :) Kumpel niedawno zamawiał
Sklep jest niby tak? Ciekawe jaki

Do 1000 to bardzo dobra opcja to Honor 5x za ok 800-850 z przedłużenia umowy albo za ciut więcej też z przedłużenia umowy Huawei P8.Jeśli w tym Xiaomi dałbyś radę odblokwoać bootloader i wgrać miuipolska to jak najbardziej. Dzisiaj też wyszedł Meizu M3 note pewnie też niebawem wejdzie do Polski i dzisiaj też będzie premiera Huawei P9 lite