full_control 1 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) witam! Poszukuję w miarę sprawnego telefonu dla brata , kwota 400-500zł(max naginka do 600zł). Smartfon miałby zastosowanie głównie do internetu,ale również podejrzewam że jakieś snapy itd. Co do gierek to raczej nie. Myślałem przez pewien czas na Lumiami lecz chyba to padaka jeśli chodzi o jakość wykonania i w sumie myślę że brat bardziej by ogarniał andka tym bardziej że ma tablet della z andkiem kit kat.Wyświetlacz 4,2-max5cali, Mam dylemat odnośnie chińskich mark takich jak np. Xiaomi,Meizu,Honor,Huawei,dużo tego na rynku jak i na forach wszyscy polecają ale jakoś ciężko mi się przekonać że górują one nad markami jak Samsung,Sony,LG oraz że są wstanie przetrwać min.3-4 latka. Jeśli chodzi o chinole to może i wejdą w grę tylko polskie sklepy mają je w wysokich cenach np. w xkomie widziałem Honor 4C cherry mini za 589zł , nie mam pojęcia z jakiej strony kupić i jak postępować w przypadku zakupu bezpośrednio z chin . Proszę o w miarę sensowne propozycje Pozdrawiam PS.Fajnie by było jakby telefon miał obsługę Aero2 jeśli chodzi o chinole, o ile to jeszcze funkcjonuje w Polsce Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez full_control Cytuj Link to post Share on other sites
Efeljot 13 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 jest teraz mega promocja na xiaomi mi4. Znajomy posiada ten telefon od półtorej roku i jest on po prostu rewelacyjny. Więcej informacji masz tutaj https://www.pepper.pl/promocje/xiaomi-mi4-za-okoo-575z-50-3gb-ram-16gb-pamieci-mozliwe-487z-gearbest-19113 Nie ma szans znaleźć coś co by było choćby bliskie wydajnością w tej kwocie używanego czy nowego Jeśli chodzi o markę to jest raczej pewna. Co do samego sklepu to już musiałbyś rozeznanie w internetach zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
full_control 1 Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Sprawdziłem, trzeba czekać z dwa miechy i wgl wszystko ładnie i pięknie ale nie potrzebuję aż takiego kombajnu , dzięki natomiast za zainteresowanie się moim tematem a co sądzisz o Honor 4C z xkom ? za 589zł ? Cytuj Link to post Share on other sites
Efeljot 13 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 wygląda legitnie jeszcze wyczytałem, że ma być aktualizacja do androida 6.0 a to bardzo duży plus. Szczerze to się zdziwiłem, że udało Ci się wychaczyć taki telefon w takiej cenie Znane marki nie oferują nic ciekawego do 600zł. Najważniejsze moim zdaniem to 2gb ram. Procek sobie nawet starszy poradzi ale wiem z autopsji że jeśli smartfonowi zabraknie tego ramu to telefon umiera. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Toomen 4 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o Aero2 to przydałby się dual sim, przychodzi mi do głowy myPhone L-Line z mocną baterią Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts