dext3rr 37 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Witam. Mój 8 letni dziadek nie radzi sobie w Chrome z 60 klatkami przy rozdzielczości Full HD. Stosowałem już chyba wszystkie wygooglowane metody radzenia sobie z tym problemem i nadal nic. Głównie naprawia to wyłączenie akceleracji sprzętowej w ustawieniach Chrome, ale nie w moim przypadku. Co ciekawe, na przeglądarce Microsoft Edge wszystko działa prawidłowo. Specyfikacja: ASUS P5K Core 2 Quad Q6600 GTX 560 8GB RAM Cytuj Link to post Share on other sites
artur04c 18 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ściągnij np firefoxa i na nim zobacz, bo z czego sie orientuję, to Chrome dużo zasobów ciągnie. Ja akurat z tym problemu nie mam. Zaktualizuj możne sterowniki czy coś dokładnie wyczyść przeglądarkę jak i śmieci na dysku, zoptymalizuj rejestr. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts