RastaMATI_92 0 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Witam.Mam Windows 10. Pobierała mi się aktualizacja sterownika do Nvidia GeForce Experience i zatrzymała się na 35%. Po dłuższym czekaniu zrestartowałem ten program, ale nie pokazywało już nowej aktualizacji. Od chwili gdy wyłączyłem ten program, myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem, we wszystkim (gry, przeglądarka int., na pulpicie). W samych grach licznik fps jest taki sam jak przedtem. Gdy przesuwam myszkę, to kursor przesuwa się tak przerywanie. Gdy naciskam na klawiaturę, to litery wyświetla po krótkiej chwili, z opóźnieniem. Internet też troszkę wolniej chodzi.Przeinstalowałem ten program (geforce) i pobrała mi się najnowsza aktualizacja do niego. Odinstalowałem go programem Revo Uninstaller Pro (usunął wszystkie pozostałości). Pamiętam że usunął mi jakiś plik w folderze system32. Później przeinstalowałem program do mojej myszki (przewodowa). Klawiatura jest bezprzewodowa, nie wymaga sterowników. Te dwie rzeczy nic nie pomogły.Co mógłbym zrobić żeby mi na ekranie klawiatura i myszka reagowały jak wcześniej? Jestem prawie pewien że to wyłączenie pobierania aktualizacji schrzaniło sprawę.PS. Myszka: Natec Genesis GX57Mój komputerEkran (+drogi kabel hdmi) Cytuj Link to post Share on other sites
artur04c 18 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Wejdz w Ustawienia/aktualizacja i zabezpieczenia/opcje zaawansowane/ Wyświelt historię aktualizacji. Odnajdź ją i albo próbuj ją usunąć, albo ponownie pobrać. Ewentualnie Usuń sterowniki nvidii Experience, albo całą nvidie, wyczyść pc z rejestru i z śmieci i wyszukaj aktualizację. A jak nie znajdzie to, albo po historii odnajdź odpowiednią i znajdz ją na microsofcie, albo ręcznie wszystko sciagnij od nvidii i zainstaluj 1 Cytuj Link to post Share on other sites
RastaMATI_92 0 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Wejdz w Ustawienia/aktualizacja i zabezpieczenia/opcje zaawansowane/ Wyświelt historię aktualizacji. Odnajdź ją i albo próbuj ją usunąć, albo ponownie pobrać. Ewentualnie Usuń sterowniki nvidii Experience, albo całą nvidie, wyczyść pc z rejestru i z śmieci i wyszukaj aktualizację. A jak nie znajdzie to, albo po historii odnajdź odpowiednią i znajdz ją na microsofcie, albo ręcznie wszystko sciagnij od nvidii i zainstaluj Próbowałem tych rzeczy, niektórych nie mogłem znaleźć, ale nie pomogło. Pomogło za to przywrócenie systemu o kilka dni wstecz, jak napisał ktoś na innym forum. Daje punkt + pod postem za chęć pomocy. Temat można zamknąć. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts