mst1622 33 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Zastosowanie komputera : codzienne użycie, czasami gry typu BF4, Mafia 3 Maksymalna kwota : 1300zł Czy będę podkręcać sprzęt? : nie Których części potrzebuję : buda Rozdzielczość mojego monitora : 1600x900 Części z poprzedniego komputera : klawiatura i myszka, stacja dysków IDE (nie zamierzam zmieniać na inną, mam specjalnie dobraną pod nagrywanie z bdb laserem - wiekowy Pioneer, ale jest rewelacyjny) Specjalne wymagania : mój napęd jest na IDE/ATA, HDD wystarczy mi 500gb 7200RPM Inne : tylko używki, nie potrzebuję nowych części: nowa niech będzie tylko obudowa - jakiś Brutus styknie Aha, w grę wchodzą tylko używane części - nie potrzebuję używek. Czekam na propozycję. Nie mam wygórowanych wymagań - najważniejsze to stacja dysków, którą mam na IDE/ATA. Napędu używam do pracy - jest to specjalnie dobrany Pioneer o doskonałym laserze i nie chce innego. Jakie są Wasze propozycje? Dzięki z góry! Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez mst1622 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts