jureczek85 7 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Siemka Szukam jakiegoś uniwersalnego uchwytu do kamerki gopro i czasami smartfona. Fajnie jakby to był system który można używać i tu i tu - przez np przejściówki. Trafiłem na taki model http://www.sferis.pl/p/376433-statyw-xsories-bendy-do-kamer-gopro-orange-840786102693.html, czy to zdaje egzamin? Używacie coś podobnego w swoich nagraniach - opłaca sie kupowac? Cytuj Link to post Share on other sites
gotrekgurnison 0 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Widziałem już recenzje że niby cena że można tańsze owszem ale tu masz solidne wykonanie i chwytne nóżki co widać na linku ze sferis. Cytuj Link to post Share on other sites
jureczek85 7 Napisano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Czy sferis czy komptronik czy allegro nie ma dla mnie znaczenia, link był przykładowy. Opinie nt tych akcesoriów xSories są całkiem niezłe takze chyba zamówie na próbe - zawsze można zwrócić Cytuj Link to post Share on other sites
gotrekgurnison 0 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 On jest uniwersalny tylko do go pro czy do aparatów też się nada? Cytuj Link to post Share on other sites
jureczek85 7 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Do każdego aparatu z gwintem 1/4", dodatkowo można dokupić Pholder który pozwala trzymać w tym smartfona, ale z tego co widziałem w sklepach jest juz raczej niedostępny, przynajmniej jak byłem w sferis to już nie mieli. Cytuj Link to post Share on other sites
gotrekgurnison 0 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Ha teraz pytanie jaki ja mam gwint w samsungowym aparacie .,stary sony miał identyczny. Ten 1/4 jest raczej dość mocno uniwersalny? Cytuj Link to post Share on other sites
Deathstar 265 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Tak, to jest standard już od bardzo dawna, zdaje się że nawet zenity taki mialy Cytuj Link to post Share on other sites
jureczek85 7 Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ogólnie po dłuższej zabawie tym sprzętem pozostaje mi go polecić. Możliwość chwytania się różnych przedmiotów i nagrywania ujęć które wcześniej były niemożliwe dają kozackie efekty. Cena może początkowo odstraszać, ale co tanie to drogie - kumpel kupił tanią chińszczyzną i mu spadło ze słupka - efekt rozbity ekran GoPro.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts