Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam 

Chciałbym się Was poradzić w wyborze nowego telefonu opartego o Androida do kwoty +- 2300 zł :)

Poprzednio miałem Galaxy S6 aczkolwiek powędrował on do żony, a ja postanowiłem zakupić coś nowego.

Szukam wydajnego urządzenia, i mam kilka cech, które chciałbym żeby ono spełniało.

1) Dobrze by było jeśli był by stanie wytrzymać jeden pełny dzień na baterii bez ładowania (LTE + maile korzystam przez mniej więcej 3h max 4h dziennie)

2) Dobre jakości aparat (wiadomo to nie pełnoprawny aparat ale ja w brew pozorom sporo go używam)

3) Miło by było jak by to urządzenie było wydajne, sporo używam tel w pracy, maile + sms + tel + aplikacje typu word, excel, google drive i kilka innych wywnętrz firmowych 

To są trzy główne założenia. Ja osobiście mam na oku kilka modeli a są to między innymi:

1) Huawei Nexus 6P

2) LG G5 (ale brzydki on strasznie moim zdaniem :P )

3) Huawei Mate 8 (myślę, że tutaj bateria 4000 mAh robi robotę ;))

4) Xiaomi mi5

Tyle ode mnie, i tutaj pytanie do Was co innego byście jeszcze polecili w tej cenie ? Lub który z wymienionych prze zemnie modeli był bym najlepszy ?

Pozdrawiam Michał

Szczerze? Wolę kupić LG G2 z wyprzedaży za jakieś 600-700, albo nawet taniej. Może Allegro to nie prestiżowy sklep, ale wolę zaoszczędzić $$$. 13 MPix z optyczną stabilizacją obrazu i Snadragon 800 z zegarem 2,36 GHz nie wystarczy???

Szczerze? Wolę kupić LG G2 z wyprzedaży za jakieś 600-700, albo nawet taniej. Może Allegro to nie prestiżowy sklep, ale wolę zaoszczędzić $$$. 13 MPix z optyczną stabilizacją obrazu i Snadragon 800 z zegarem 2,36 GHz nie wystarczy???

Jak ktoś ma odpowiedni budżet to czemu nie? To tak jakby kogoś bez problemu było stać na nowe dobre auto a powiedziałbyś mu kup punto bo też dojedziesz. Po co Ci nowe