mrbudziopl 0 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam, poszukuję dobrej klawiatury która po chwili nie zmęczy moich palców (Jeżeli ktoś grał w grę zwaną osu wie o co chodzi), klawiatura może być używana i można lekko wyjść poza wyznaczone 150 zł. Aktualnie mam zwyczajną klawiaturę ,,Natec Cheetah,, więc zapewne poczuję wielką zmianę . Z góry dziękuje, pozdrawiam . Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 To jak jesteśmy przy Natecu i jeśli nie przeszkadza ci membrana, to w tej cenie mieści się np. Genesis RX69. Z tego co wiem: niedroga a solidna i przyzwoicie się na niej gra. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Ja polecę tracer mecano, cougar200k lub gigabyte force k7 Cytuj Link to post Share on other sites
meo_pl 17 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 logitech g105 Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Membranowiec to membranowiec, do 150 force k1 z tego co kojarzę jest najlepszym wyborem. logitech g105 Posiadam i wręcz odradzam zakupu, szczególnie wersji z niebieskim podświetleniem gdyż jest po prostu bardzo słabo widoczne (już diody w moim routerze mocniej świecą), skok jest taki sobie i wręcz czuć tą "gumowatość" podstawy. Sama podstawa pod klawisze do najlepszych nie należy, przy pierwszym czyszczeniu najczęściej plastik trzymający metalową część pod klawiszami "Enter, backspace, space, shift, 0/ins" się potrafi wyłamać i potem już trzeba kombinować jak to zmontować. Cytuj Link to post Share on other sites
meo_pl 17 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 (edytowane) Membranowiec to membranowiec, do 150 force k1 z tego co kojarzę jest najlepszym wyborem. Posiadam i wręcz odradzam zakupu, szczególnie wersji z niebieskim podświetleniem gdyż jest po prostu bardzo słabo widoczne (już diody w moim routerze mocniej świecą), skok jest taki sobie i wręcz czuć tą "gumowatość" podstawy. Sama podstawa pod klawisze do najlepszych nie należy, przy pierwszym czyszczeniu najczęściej plastik trzymający metalową część pod klawiszami "Enter, backspace, space, shift, 0/ins" się potrafi wyłamać i potem już trzeba kombinować jak to zmontować. a ja mam 2 lata g105 logitecha i serdecznie polecam gra mi się na niej świetnie:) mi osobiście podświetlenie odpowiada a korzystam z niej w ciemnościach egipskich:D Edytowane 30 Marca 2016 przez meo_pl Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 (edytowane) a ja mam 2 lata g105 logitecha i serdecznie polecam gra mi się na niej świetnie:) mi osobiście podświetlenie odpowiada a korzystam z niej w ciemnościach egipskich:D http://i.imgur.com/YyiRcmb.png g105 maksymalna jasność, quickfire tk minimalna jasność. Edytowane 30 Marca 2016 przez Tankersss Cytuj Link to post Share on other sites
mrbudziopl 0 Napisano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Aktualnie sie zastanawiam nad tracer mecano i gigabyte force k7 Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Wolisz wysoki czy niski profil? Dołóż jeszcze cougar200k i jesli wysoki to mecano. Sam ja kupie moze jeszcze w tym tyg Cytuj Link to post Share on other sites
mrbudziopl 0 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Zalezy mi na jak najszybszym klikaniu wiec raczej niski Edytowane 31 Marca 2016 przez mrbudziopl Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 To nie ma nic do rzeczy chyba jedynie wysokość przycisku wysoka czy niska , jaka masz teraz np? Cytuj Link to post Share on other sites
mrbudziopl 0 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Teraz mam jakąś zwykłą membranówke za grosze i zapewne ma wysoki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts