tomekz1991 8 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Cześć, posiadam myszkę Logitech G502 Proteus Core. Grywam nią w MOBY (HotS), czasami jakieś FPSy (niebawem DOOM) czy MMOFPS (The Division). Czasami też jakieś zwykłe MMO. O ile w Mobach nie ma problemu o tyle w FPSach czuję lekki dyskomfort ze względu na to, że posiadam jakąś zwykła podkładkę za parę złotych i podczas celowanie brakuje mi tego pewniejszego ślizgu. Zwracam się do was z prośbą o polecenie odpowiedniej podkładki. Osobiście myślałem o Logitech G440. Co sądzicie o tym wyborze? Będzie ok? Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Zależy czy chcesz lepszy ślizg kosztem kontroli, czy na odwrót. Cytuj Link to post Share on other sites
tomekz1991 8 Napisano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Zależy czy chcesz lepszy ślizg kosztem kontroli, czy na odwrót. Chyba kontrola jest dla mnie ważniejsza. Tak, żeby lepiej kontrolować celowanie w grach FPS i innych strzelankach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts