majk400 0 Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Witam, potrzebuje zakupić jakąś tanią klawiaturę, obowiązkowo z podświetleniem, gdyż zdarza mi się pisać coś po ciemku. Będzie służyła do grania (głównie cs:go) i zwykłego korzystania z komputera. Nie mam dużych wymagań, ale nie chciałbym kupić jakiegoś szrotu. Dlatego proszę o pomoc. Moja propozycja: Klawiatura A4 Tech Q100 Bloody Blazing W sumie to chce ją kupić, proszę tylko o opinie czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto Bardzo proszę również o inne propozycje, oczywiście w przedziale cenowym tej z mojej propozycji. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Czyszczak 2 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 zdecydowanie Tracer Mecano. 100 zł, ma podswietlenie i świetne klawisze. To nie pieniądze wyrzucone w błoto Wiem, bo ją mam. Ja gram w BF3 i jest moc. Cytuj Link to post Share on other sites
sakwa 1 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Z innych propozycji: Zainwestuj w mistrza klawiatury, pisanie w ciemnościach nie będzie problemem Cytuj Link to post Share on other sites
Piras 8 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Tak w zasadzie, to możesz też zainteresować się Tracer Avenger. Ma chyba wszystko czego potrzeba. Całkiem niezłe podświetlenie, wygląd, wygoda. Rozważ to. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Polecam tracer mecano mam od 2 dni i gra sie zdecydowanie lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts