SweetBear 0 Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Witam, poszukuję pomocy przy znalezieniu słuchawek. Słuchawki okalające ucho (over ear), lekkie, zamknięte oraz wygodne dla noszących okulary chociaż z okularami nie jest to jakiś wymóg. Generalnie najciężej mi znaleźć coś w kombinacji lekkie i zamknięte. Posiadam już CAL! ale trochę są za małe na moje uszy więc to warto brać pod uwagę. Słuchawek będę używał do CS:GO oraz muzyki więc pozycjonowanie dźwięku jest troszkę istotne ale nie jest decydujące bo na mojej randze to i tak same leszcze. Może ktoś już takie posiada/posiadał i może polecić. Cena do 500zł ale rozważę propozycje powyżej tej ceny więc można proponować. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Hiperyx Cloudy v1. Pro 80 v2 no i na koniec hm5 Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Może na początek kup pady od HM5 do CAL! Pasują i znacząco poprawiają komfort. Cytuj Link to post Share on other sites
SweetBear 0 Napisano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Hiperyx Cloudy v1. Pro 80 v2 no i na koniec hm5 Cloudy miałem ale za mała regulacja na moją banię Dzięki za odp. Może na początek kup pady od HM5 do CAL! Pasują i znacząco poprawiają komfort. Super pomysł tak zrobię na początek i dam znać. Dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts