JCown 40 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Bry, Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat myszy QPAD DX-20? Obecnie (od wielu już lat) korzystam z Razera DeathAdder (wersja pierwsza i respawn). Myślę nad ww QPADEM i podkładką pod niego § Budżet: 500 § Jakiej myszki obecnie używasz: Razer DA Respawn § Jaką masz obecnie podkładkę: SS Qck § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800-1200 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: -- § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): FPS, MMORPG § Ile przycisków używasz w myszce: 4-6 § Chwyt: Palm/Claw (troche pomiedzy ) § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: DA lezy git § Dlaczego chcesz zmienić mysz: troche juz sfatygowana § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): z deathaddera korzystam juz z 5 albo i lepiej lat, oczekuje ze nastepca mnie zadowoli (bez szoku po zmianie ) Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Mysle ze powinieneś rozważyć tak; gigabyte xm300, razer deathadder Chroma lub zowie ec1-a o jesli nie potrzebujesz sterowników, co do podkładki to ode mnie zowie g-sr lub roccat taito ewentualnie goliathus. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts