Skocz do zawartości

CS:GO I5 3,2 GHZ + GTX 970 mało fps

Recommended Posts

Witam. Posiadam i5 4460 oraz gtx 970 od msi zakupione kilka dni temu oraz 8 gb ram. W CS:GO na deadmatchu fps spadają mi nawet do 100 co jest bardzo dziwne. Ustawienia mam 1024x768 detale średnie renderowanie wielordzeniowe włączone w panelu nvidii wydajność, robiłem 2 dni temu format, próbowałem wszystkiego. Na ustawieniach full hd z detalami na max mam może o 20 mniej fps. W innych grach jest niby w porzadku, wiedzmin na ultra koło 50 fps, gta 5 na ultra 60-70 fps grid autosport nie zejde poniżej 100 fps na ultra. Mam w domu gts 250 oraz gtx 260, na tych dwóch grafikach mam podobną dolną granice fps do której mi spada przecież to jest śmieszne. Pożyczyłem dziś od brata radeona r9 290x od xfx to jest jest mniej więcej tak samo jak na moim gtx przy czym w wieśku mam o 20-30 mniej fps w gridzie o 50 mniej fps. Użycie karty podczas gry w cs 30, 40% koło 60 stopni, użycie procesora 60-80 %. Nie wiem już co mogę zrobić bo przy takich ustawieniach na takim sprzęcie nie powinienem mieć mniej niż 200 fps w żadnych warunkach w cs. Jeśli nic nie wymyślę oddaje grafe do xkomu bo nie minęło 15 dni od zakupu i biorę od gigabyte chociaż wątpie że to coś może zmienić.

Edytowane przez poverek123

W 3d mark wynik prawidłowy, przywracałem bios rano.

Zmieniłem karte na model od gigabyte g1 gaming, próbowałem chyba wszystkich metod które opisywali na angielskich forach sterowniki stare i wszystko inne. Ma ktoś może rzucić jeszcze jakimś pomysłem ?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...