rafaell 0 Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witam. Kilka dni temu zamontowałem swój pierwszy zestaw chłodzenia wodnego, mianowicie Deepcool Captain 240 Gamer Storm. Niepokoi mnie mocno dźwięk wydobywający się z pompy ( dokładniej coś jakby chrobotanie). Jak już wspomniałem jest to moje pierwsze chłodzenie wodne, więc proszę bardzo o podpowiedź czy jest to normalne ?. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
tomasz1987 82 Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 AIO jest nowe czy było używane. Chrobotanie w LC to często powietrze ale AIO powinno być odpowietrzone 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafaell 0 Napisano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 AIO jest nowe czy było używane. Chrobotanie w LC to często powietrze ale AIO powinno być odpowietrzone AIO jest nowe. Prosto ze sklepu. Czy istnieje możliwość odpowietrzenia takiego zestawu ? Cytuj Link to post Share on other sites
tomasz1987 82 Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 (edytowane) Problematyczne nowe AIO niesiemy do sklepu i żucamy na lade i mają dać nowe Edytowane 20 Marca 2016 przez tomasz1987 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafaell 0 Napisano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Problematyczne nowe AIO niesiemy do sklepu i żucamy na lade i mają dać nowe Tak też zrobię. Kupiłem je w Electric Midas. Mam nadzieję tylko, że nie wyskoczą z tekstem typu - ,, chrobotanie mieści się w granicach normy". Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts