siemaraz 3 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Witam! Niestety po 5 latach mój fotelik za 129 zł skończył swoją żywotność przez co muszę zainwestować w nowy, jaki polecacie najlepiej pod graczy, na początku myślałem o jakiś profesjonalnych za 1000 zł, ale mimo że spędzam przed komputerem dużo czasu nie wydaje mi się żeby było warto, wole wydać to na myszkę lub nowe słuchawki. Dlatego też potrzebuje jakiegoś w miarę fajnego i wygodnego fotela do 500 zł, chyba że znacie jakieś na prawdę fajne firmy z fotelami to jestem w stanie co nieco dorzucić Cytuj Link to post Share on other sites
madmax87 1 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Dobre fotele to np Kulik System, mają atest medyczny, ale to wydatek 1000 zł i więcej. Produkują je na zamówienie, dostosowują je do budowy ciała użytkownika. Cytuj Link to post Share on other sites
vidio 19 Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 ja wybrałem markusa z ikei... miałem obawy bo jestem słusznej postury (185 cm i ponad kwintal wagi) ale nie żałuję, za 5 stów nic lepszego się chyba nie kupi a do tego 10 lat gwarancji... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts