Quelto 16 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Witam! Co sądzicie o tej myszeczce? ->>> http://procpu.pl/p/1544/31270/fnatic-gear-flick-myszki-gaming-strefa-gracza.html Wygląda bardzo ciekawie i w sumie spełnia chyba wszystkie moje wymagania Chciałbym tylko trcohe opini, bo w internecie naprawde nie ma tego za dużo. Na papierze wygląda bardzo ok myśle ze z najlepszymi myszkami typu Rival,zowie, czy DA mogłaby konkurować ale jestem ciekaw czy moze ją ktoś posiada i byłby w stanie wypowiedziec się jak to jest w praktyce. Ciekawi mnie również to czy posiadamy jakieś oprogramowanie, poniewaz w internecie nie znalazlem nawet żadnych sreenów, a to że producent promuje pamięc wewnętrzną i jakieś ustawnie na niej wskazywało by że tak.W takim razie mam nadzieje, że ktoś mi pomoże i poszerze swoje informacje o niej 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) Kolega ma ja na sprzedaż za 210 z darmowa wysyłka chcesz kupic? Mogę sie go spytac co o niej myśli bo testował juz z 30/40 myszek Aukcje ci podeśle na pw jak cos, miałem ja brać od niego ale kupiłem słuchawki i zowie fk2 Edytowane 18 Marca 2016 przez Amok. Cytuj Link to post Share on other sites
Quelto 16 Napisano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Uzywka czy nowa? I w sumie chętnie bym usłyszał jego opinie jesli ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Testowana 1 dzień bo po to ja kupił w xkomie po iemie zaraz Mowil tak: ze jest wygodniejsza od da, spasowanie jest dobre plastik tak samo, przyciski tez sa ok rolka w porządku, oprogramowanie ma co potrzebujesz to ustawiasz nie laguje i mowil ze wygodniejsza od deathaddera wiec mysle ze warto Tu masz recke: Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts